30. augustus 2020
Een heerlijke zomer ligt achter ons, een mooie na-zomer voor ons!
20. juni 2020
Zin in de Toscaanse zomer, we hopen dat je na het lezen van deze blog net zo verlangt naar de komende Toscaanse zomer als wij. Drie weken geleden kwamen we terug naar ons thuis, na een periode van mantelzorg in Nederland konden we niet langer wachten, we wilden graag naar huis. Italië. Maar wat konden we verwachten? Toen wij half april hals over kop naar Nederland afreisden zaten we hier in Cortona nog middenin de harde lockdown. Hoewel we enige vrijheden bezaten doordat we boeren zijn -en dus...
07. juni 2020
Italië is weer open, zin in vakantie? Kom!
29. maart 2020
De lente, wie is er nu niet dol op? Nieuw leven, nieuwe hoop, nieuwe kleuren en normaal gesproken een heerlijke zomer in het vooruitzicht. Hoe kijken wij daar nu tegenaan?
01. januari 2020
Een vooruitblik op 2020, we hebben voldoende plannen, heel veel zin in het nieuwe seizoen en heten je van harte welkom op ons mooie plekje in Tosacne! Lees verder voor al onze plannen in de nieuwe blog.
29. december 2019
Het eerste gasten seizoen is voorbij, een halfjaar geleden zijn we geëmigreerd. Alle 'Ik vertrek' clichés zijn waar. Nu druk bezig met de taal, verbouwen en ontdekken. Wat een uitdaging, we hebben we er nog lang geen genoeg van, lees de hele blog!
16. september 2019
Wat is september toch een mooie maand. Druiven, vijgen, tomaten, alles komt in grote hoeveelheden en met prachtige kleuren van de planten en bomen. Hup, zo de keuken in. Wat een rijkdom is dat!
26. juli 2019
De eerste weken zijn voorbij, hoe is het gegaan in Italië? Lees het blog!
30. mei 2019
Een nieuw avontuur in Italië! Vanaf 15 juli begint ons nieuwe leven, samen met onze gasten genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft. We verhuizen naar een 19e eeuwse boerderij in Cortona. Een agriturismo moest het worden, al jaren zien we er naar uit en nu is het zo ver!