Reviews

Familie De Groot, Uchelen

Geweldig mooie agriturismo dicht bij het mooie stadje Cortona. Johannes en Jolanda hebben er in korte tijd een prachtige uitvalsbasis van gemaakt waar alles klopt: hele mooie en complete appartementen, prachtig aangekleed, en mooie kampeerplekken op de terrassen tussen de olijfbomen. Hun eerste Pizza-avond was meteen een succes. De lieve huisdieren en het zwembad vielen bij onze kids ook erg in de smaak.


Bas en Angeli,                's Hertogenbosch

Het voelt gewoon als thuiskomen! Super gastvrij onthaald door de kersverse trotse eigenaren Johannes en Jolanda van 'Agriturismo Tecognano' in Cortona. 

De Agriturismo met zwembad ligt in een prachtige groene omgeving van Toscane en is geheel in authentieke stijl. Maar met een gezellige hedendaagse inrichting. Het appartement 'Rosella' is netjes en schoon met heerlijke boxspring bedden.

De huisdieren zijn lekker aanhankelijk. Skip (hond) wil graag geknuffeld worden, net zoals de drie katten die over het terrein spinnen.

Lekkere cappuccino van Jolanda op het terras om de dag af te sluiten is een aanrader.

Een keer per week worden er pizza's gebakken in de traditionele houtgestookte oven en is het gezellig tafelen met de overige gasten.

Kortom, een fantastische plek om met je gezin je vakantie te vieren. het was een eer om de eerste gasten  te mogen zijn en wij hopen nog eens terug te komen op die mooie plek. Bedankt Johannes en Jolanda!

Bas, Angeli, Loek, Juta en Roos

Lars en Olga, Amsterdam

De agriturismo heeft een prachtige locatie aan de voet van een berg dichtbij Cortona. Het uitzicht is erg mooi waar je uitkijkt over natuur, het dorpje Camucia en in de verte een uitgedoofde oude vulkaan.
We zijn fijn en gastvrij ontvangen door de twee Nederlandse, nieuwbakken, jeugdige, enthousiaste eigenaren en hun lieve hond Skippy. De eigenaren staan voor je klaar voor hulp en tips, maar laten je verder je eigen gang gaan. Op de dinsdagen kan je van hun een lekkere pizza eten mocht je dat willen. Op de agriturismo is het goed vertoeven met een zwembad en een klein gezellig terras waar je van de agriturismo een consumptie kan pakken en een spelletje kan spelen. Het is er heerlijk rustig. Neem wel muggenspray mee want de muggen in Toscane zijn venijnig en kunnen er in grote hoeveelheden zijn. Met de nodige middelen kun je ze weren. Als je Italië wilt verkennen is er genoeg in de buurt. Cortona is erg leuk natuurlijk, maar ook op korte afstand zijn er Arezzo en Perugia onder andere. En bij Camucia kan je makkelijk de trein nemen naar Florence of Rome bijvoorbeeld.
Ik en mijn vriendin verbleven in de caravan die je daar kan huren. Die staat op een fijne schaduwrijke plek met een rustieke buitenkeuken. Wij hebben het erg naar ons zin gehad hier en wensen Johannes en Jolanda erg veel succes en plezier met hun agriturismo. Groetjes, Lars en Olga

 

Familie Van Sleen, Nieuwleusen

Wij hebben als gezin erg genoten van ons verblijf in appartement  'Imperio'. Super sfeervol ingericht, en buiten een prachtig uitzicht over de vallei. Het zwembad is een heerlijke verkoeling en je kan je er goed vermaken. Johannes en Jolanda zijn hele gastvrije mensen en weten je goed de weg te wijzen in Toscane. Op het terras kan je heerlijke cappuccino's drinken die we nog dagelijks missen. Ook hebben we genoten van de heerlijke pizza-avonden.

Het is een super relaxte plekte alle mooie plekken van Toscane in de buurt. De wandeling naar Cortona vanaf deze Agriturismo is zeker een aanrader.

Henk, Harriet, Tim  en Maartje